Buffetmogelijkheden

Uit eigen keuken komen onze smaakvolle buffetten. Allen dagvers bereid met de beste ingrediënten. Rechtstreeks vanuit de keuken op buffet.
Gisteren ingekocht, vanmorgen bereidt en dezelfde dag nog op tafel. Tot 5 werkdagen vooraf kunt u de aantallen doorgeven of wijzigen.
We serveren een Italiaans, Spaans en traditioneel Hollands buffet maar we hebben ook leuke ‘buffets’ aan tafel (scrol naar beneden) voor groepen vanaf 15 personen.

Italiaans buffet, 22,00 pp (vanaf 25 personen)

  • Tomaat met buffelmozarella en basilicum
  • Meloen met parmaham
  • Groene salade met balsamicodressing en Parmezaan
  • Gemarineerde olijven
  • Diverse broodsoorten, tapenade en boter
  • Spaghetti aglio al olio en peperoncino
  • Aardappeltjes met knoflook en rozemarijn uit de oven
  • Diverse gegrilde groenten
  • Zalmfilet met tomaat en mozzarella
  • Varkenslende met truffel/champignonroom saus)

Uitbreiding met dessert: Tiramisu +5,- pp.

Luxe Italiaans buffet, 27,50 pp (vanaf 35 personen)
bovenstaand buffet aangevuld met :

  • Tostilinni, gehakt met spinazie en knoflook
  • Groente lasagna
  • Gamba’s in pesto
  • Frittatta uit de oven (Italiaanse omelet)                                                                    el

Toetjesbuffet 7,50 pp met keuze uit 3 onderstaande mini desserts  (vanaf 25 personen)
Tiramisu – Huisgemaakte brownie – Chocoladetaart – Appeltaart van de plaat – Omelette Siberienne (ijstaart)
Panna cotta met rood fruit – Verse fruitsalade (seizoen fruit) – Chocolademousse

IJscokar 3,50 pp half uur onbeperkt  (vanaf 50 personen)
Heerlijk vers Italiaans schepijs. Ambachtelijk gemaakt

 

Spaans buffet 22,00 pp (vanaf 25 personen)

  • Huisgemaakte zalm- en tonijnsalade
  • Brood met tapenades, aioli en kruidenboter
  • Serranoham, chorizo, olijven
  • Salade met komkommer, tomaat en zoete ui
  • Patatas bravas, pittige aardappelen uit de oven
  • Paella, rijkelijk gevuld met specialiteiten
  • Gemarineerde kip
  • Albondigas (Spaanse gehaktballetjes)
  • Spaanse worstjes
  • Zarzuela, schotel van vis en zeevruchten

Uitbreiding met dessert: Crème Catelana +5,- pp.

Luxe Spaans buffet, 27,50 pp (vanaf 35 personen)
bovenstaand buffet aangevuld met :

  • Gebakken mosselen in piri piri olie
  • Sardientjes op Mediterrane wijze
  • Tortilla, aardappel omelette
  • Warme courgette-aubergine schotel

Toetjesbuffet 7,50 pp met keuze uit 3 onderstaande mini desserts  (vanaf 25 personen)
Tiramisu – Huisgemaakte brownie – Chocoladetaart – Appeltaart van de plaat – Omelette Siberienne (ijstaart)
Panna cotta met rood fruit – Verse fruitsalade (seizoen fruit) – Chocolademousse

IJscokar 3,50 pp half uur onbeperkt  (vanaf 50 personen)
Heerlijk vers Italiaans schepijs. Ambachtelijk gemaakt

 

Hollands Buffet 22,00 pp (vanaf 25 personen)

  • Stokbrood met kruidenboter
  • Gemengde salade van diverse slasoorten, spekjes, croutons en noten
  • Huzarensalade met gevulde eieren en andere garnering
  • Roompaté
  • Visplateau met haring, makreel, zalm, crabchungs en garnalen
  • Seizoen groente
  • Witte rijst en aardappelkroketjes
  • Varkenshaas in champignon- roomsaus
  • Gemarineerde kipfilet in saté saus
  • Gegrilde zalm met limoen-dille sausUitbreiding met soep vooraf +4,- pp.
    Uitbreiding dessert met verse fruitsalade en ijs +5,- pp.

    Luxe Hollands buffet, 27,50 per persoon (va 35 personen)
    Bovenstaand buffet aangevuld met :

  • Vers gemaakte tomatensoep uit de hotpot, met stokbrood
  • Boerenfrieten met mayonaise
  • Stroganoff, malse fricandeau een zachte saus van paprika, ui en room
  • Gehaktballetjes in zoetzure saus

Uitbreiding met soep vooraf +4,- pp.
Uitbreiding dessert met verse fruitsalade en ijs +5,- pp.

Toetjesbuffet 7,50 pp met keuze uit 3 onderstaande mini desserts  (vanaf 25 personen)
Tiramisu – Huisgemaakte brownie – Chocoladetaart – Appeltaart van de plaat – Omelette Siberienne (ijstaart)
Panna cotta met rood fruit – Verse fruitsalade (seizoen fruit) – Chocolademousse

IJscokar 3,50 pp half uur onbeperkt  (vanaf 50 personen)
Heerlijk vers Italiaans schepijs. Ambachtelijk gemaakt

 

 

Buffet aan tafel,

Ideaal voor grotere gezelschappen die gezellig met elkaar willen tafelen (sharing dinner).
Geserveerd in 2 gangen, vrij kort na elkaar.

Tapas aan tafel, 19,50 pp (vanaf 15 personen)                                                                                     Pasta aan tafel 19,50 pp (vanaf 15 personen)

Koude tapas                                                                                                                                                                                                              Vooraf

Brood met ailoi en tapenade, humus en tonijnsalade,                                                                                            Brood met aioli en tapenade en olijven

Serranoham, gemarineerde olijven, jonge kaas                                                                                                                              Meloen met Parmaham

                                                                                                                                                                      Canapé met carpaccio, rucola en truffelmayo

Warme tapas                                                                                                                                                                                                  Hoofdgerecht

Albondiga’s, gemarineerde kip, inktvisringen, gebakken gamba’s                                                                                             Penne met romige vissaus

nacho’s met salsa, kaas en room, knoflookchampignons                                                                                   Spaghetti aglio al olio en Bolognese saus

Frietjes met kruidenmayonaise                                                                                                                             Diverse pizza’s in punten voorgesneden

Gemengde salade                                                                                                                          Groene salade met balsamicodressing en Parmezaan

Optioneel dessert a 5,- pp.                                                                                                                                                              Optioneel dessert a 5,-  Crème Catalonië met licor .43                                                                                                                           Mascarpone met walnoot en caramelsaus