Kerstmis 2018 & andere feestdagen

Kerstmis 2018 komt er aan, de meeste reserveringen zijn al binnen.
We hebben alleen nog een paar tafels vrij op 2e Kerstdag voor het familie diner.

Op een aantal feestdagen verzorgen wij een heerlijke familiebrunch.
Zowel op 1e als 2e Kerstdag start het extra uitgebreide en luxe brunchbuffet rond 12:15 uur.
Met verse soepen, luxe belegde minibolletjes, diverse broodsoorten, heerlijk beleg als vlees, vis, vegetarisch en zoet, warme gerechten etc etc.
Kosten voor kinderen (tm 12 jaar) bedragen 12,50 , anderen betalen 22,50.

Vraag per mail info@pgpe.nl ons menu aan en reserveer tijdig. Hieronder een uitgebreidere beschrijving van onze brunch en het diner:

Met Kerstmis hebben wij natuurlijk ook een familie kerstdiner.
Kerstmis bij het Paviljoen vier je namelijk met het hele gezin. Knapperende vuurkorven, gezellige zitjes, sfeervolle kerstversiering, glühwein of warme chocomelk, huisgemaakte apfelstrudel, alles wordt uit de kast gehaald voor de ultieme kerstbeleving.

De brunch:
Vanaf 11:30u zijn we deze dagen open, we beginnen zo rond 12:15/12:30u met een heerlijk soepje. Ondertussen maken wij het hoofdbuffet in orde.
Dit jaar met allerlei verse (Kerst)brood(jes). Vlees-, kaas- en zoet beleg. Visplateau’s met huisgemaakte huzarensalade maar ook warmere gerechten zoals pasteitjes met kipragout en witte rijst, gamba’s op Vlaamse wijze, gehaktballetjes in zoetzure saus, rijst en boerenfrieten.
Voor de kinderen hebben we gemengde snackjes. Na afloop krijgen de kinderen een verrassing en kunnen ze eventueel buiten spelen terwijl de ouderen natafelen onder het genot van luxe petit-fours en koffie met eventueel een likeur (drankjes op nacalculatie).
Volwassenen 22,50 en kinderen 12,50 incl. midgetgolf.

Het familie Kerstdiner:
We beginnen om 18:30u met een voorgerecht (keuze verse tonijn of sashimi ossenhaas), serveren tussendoor een kreeftensoepje en zetten tijdens het hoofdgerecht maar liefst 6 hoofdgerechten op tafel (die onderling gedeeld kunnen worden) : Wild stoofpotje van hert en haas, runder rib-eye, kip Gon Bao, scampi’s, zalmfilet, roerbak mosselen. Geen probleem dus voor als je niet kunt kiezen, neem van alle zes een beetje. Ook een heerlijk dessert mag niet ontbreken. Voor de kids is er ook een 4 gangen menu met als hoofdgerecht keuze uit mini burgers of ‘homemade’ kipvingers.

Bent u vegetarisch of heeft u bepaalde allergieën, geef het aan ons door en we zorgen er voor dat u niets te kort komt en elke gang mee kunt doen.
De kinderen kunnen ook aan elke gang deelnemen. Ze kunnen kiezen uit het kindermenu of uit het gewone menu.
Volwassenen 39,50, speciaal 4 gangen kindermenu 15,00 PP.

Vraag per mail info@pgpe.nl het hele menu op.

Overige feestdagen.
Met Pasen serveren wij ook een brunchbuffet.
Verder op moeder- en vaderdag een ontbijtje op plank.

 

 

 

 

***********************************************************************************************************************************************************