Feestdagen Kerstmis 2018

Kerstmis 2018 komt er aan, de eerste reserveringen zijn al binnen.

Op een aantal feestdagen verzorgen wij een heerlijke familiebrunch.
Zowel op 1e als 2e Kerstdag start het extra uitgebreide en luxe brunchbuffet rond 12:15 uur.
Met verse soepen, luxe belegde minibolletjes, diverse broodsoorten, heerlijk beleg als vlees, vis, vegetarisch en zoet, warme gerechten etc etc.
Kosten voor kinderen (tm 12 jaar) bedragen 12,50 , anderen betalen 22,50.

Vraag per mail info@pgpe.nl ons menu aan en reserveer tijdig, we zitten met dit soort dagen altijd vol.

Met Kerstmis hebben wij natuurlijk ook een familie kerstdiner.
Kerstmis bij het Paviljoen vier je namelijk met het hele gezin. Knapperende vuurkorven, gezellige zitjes, sfeervolle kerstversiering, glühwein of warme chocomelk, huisgemaakte apfelstrudel, alles wordt uit de kast gehaald voor de ultieme kerstbeleving.
We beginnen om 18:30u met een voorgerecht (keuze vlees/vis of vega), serveren tussendoor een soepje en zetten tijdens het hoofdgerecht maar liefst 6 hoofdgerechten op tafel (die onderling gedeeld kunnen worden) . Geen probleem dus als je niet kunt kiezen, dan neem je van alle zes de hoofdgerechten een beetje. Ook een heerlijk dessert mag niet ontbreken.
Bent u vegetarisch of heeft u bepaalde allergieën, geef het aan ons door en we zorgen er voor dat u niets te kort komt en elke gang mee kunt doen.
De kinderen kunnen ook aan elke gang deelnemen. Ze kunnen kiezen uit het kindermenu of uit het gewone menu.
Volwassenen 39,50, speciaal 4 gangen kindermenu 15,00 PP.

Vraag per mail info@pgpe.nl ons menu aan en reserveer tijdig, we zitten met dit soort dagen altijd vol.

Hieronder het menu voor Kerstmis 2018.

vooraf

Vers gesneden tonijn met kruidenkorst en lichtpikante wasabi mayonaise

of

Sashimi van ossenhaas met ketjap-truffeldressing

kids

meloen met ham

 

*****

tussendoor

Kreeftensoep met langoustine

kids

tomatensoep

 *****

Hoofdgerecht (sharing dinner) Al onderstaande gerechtjes worden geserveerd en zo samengesteld dat iedereen aan tafel kan nemen.

Runder ribeye met truffeljus

Wildstoofpotje van hert en haas

Oosterse kip Gon Bao met taugé en champignons

Scampi’s du chef gebakken met pak-soi en lente-ui

Zalmfilet uit de oven met mozzarella en tomaat

Roergebakken mosselen op Vlaamse wijze

Rijst
Groente
Vers boerenfrieten

kids

Hamburger van 100% rundsvlees of huisgemaakte visvingers

 *****

dessert Trio met tarte tatin van ananas, wit chocolade ijs en macarons de Paris

kids vanille ijs met slagroom en discodip

 

Reserveer snel via info@pgpe.nl of 040-2524632.

 

 

 

 

***********************************************************************************************************************************************************