Pannenkoeken eten

Winteractie !!!

Heerlijke pannenkoeken eten bij ” pannenkoekenhuis ” Paviljoen Genneper Parken. Onbeperkt en 2 uur lang !!

Wat houdt het onbeperkt pannenkoeken eten in ons pannenkoekenrestaurant in Eindhoven dan in?
Met het pannenkoeken arrangement kun je de hele winter door (15 oktober tm 15 maart) , elke dinsdag woensdag en donderdag vanaf 1700 uur, onbeperkt pannenkoeken eten en daarna gratis midgetgolf ‘in the dark’ spelen vanaf 11,00 per persoon.
Op andere dagen (maandag gesloten) kun je in ons ‘pannenkoekenhuis’ ook terecht voor gewoon een lekkere losse pannenkoek of voor onze andere specialiteiten die op de kaart staan.

De pannenkoeken worden geserveerd met meer dan 10 verschillende belegmogelijkheden zodat iedereen zijn favoriete pannenkoek kan bereiden.
Prijzen voor kinderen tot en met 12 jaar 11,00 per persoon, vanaf 13 jaar en ouder betaal je 14,50 per persoon.
Ook op de andere openingsdagen (maandag gesloten) kun je (los) pannenkoeken bestellen en gebruik maken van de midgetgolf.

Naast pannenkoeken kun je (ouders) natuurlijk ook andere gerechten bestellen zoals bijvoorbeeld ossenhaas, tonijnsteak, pizza of een huisgemaakte hamburger. De keukenbrigade zorgt voor dagelijks aanvoer van verse ingrediënten en maakt bijna alle (bij)gerechten zoals sauzen, dressings, taart, soepen of hapjes zelf. Verder worden er meer dan 60 speciaal-bieren geschonken waarvan een aanzienlijk deel uit deze regio komen.

Midgetgolf ‘in the dark’

Dat midgetgolf niet alleen iets is voor de zomer kun je ook bij het Paviljoen in de wintermaanden ervaren. Zodra het donker wordt verandert de prachtige wintertuin in een kleurig geheel en zijn de banen allemaal van een eigen kleurtje voorzien. Voor diegenen die het pannenkoekenarrangement nemen is het midgetgolfen bij de prijs inbegrepen.

Reserveren via 040-2524632 of info@pgpe.nl .