Zomerse Zaterdagen

Speciaal voor de thuisblijvers tijdens de bouwvak,
2/3 zaterdagen in de bouwvak een zonovergoten BBQ/Buffet/Grill in een speciaal landenthema met muziek, dans en entertainment.

Alle gerechten worden vers bereid in eigen keuken, natuurlijk in het thema van het desbetreffende land van die avond. Ook de muziek, drankjes en de (live) muziek worden geheel in stijl gehouden.
Elke avond begint om 1800u en eindigt zo’n beetje rond 2200u, dus ideaal voor jong en oud. Het buffet wordt tussen 1830u en 2030u onbeperkt uitgeserveerd en aangevuld.
Voor de kinderen is gratis midgetgolf inbegrepen zodat de ouders na het eten gezellig kunnen natafelen en verder genieten van de muziek.

Hieronder het programma van 2018, in  de loop van 2019 maken we de nieuwe data bekend.

21 juli : Spaanse avond :
De combinatie van Spaanse muziek op gitaar en een flamenco danseres met een Spaans tapasbuffet uit eigen keuken maakt deze avond tot de populairste van alle avonden. Voeg daarbij de huisgemaakte sangria of andere heerlijke Spaanse wijnen en de basis voor een zwoele zomeravond is gelegd.
Optioneel dessert a 4,- PP Creme Catalana.

zaterdag 28 juli geen event, gewoon a la carte mogelijk.

4 augustus : Italiaanse avond :
Heerlijk eten met vele authentieke Italiaanse gerechten en wijnen, maar ook pizza en pasta ontbreken deze avond niet. Een topper uit ons normale buffet-aanbod, nu extra uitgebreid dus voor ieder wat wils. Een ambachtelijk Italiaans schepijsje uit onze tuktuk (optioneel) sluit het diner af maar niet de gezellige avond, want onze artiest deze avond, I Pazzi, speelt echte Italiaanse volksmuziek op accordeon, viool en gitaar.
Optioneel Italiaans schepijs a 3,- PP.

Reserveren voor een van deze avonden is een must, elk jaar zijn we praktisch tot helemaal gevuld. Er kunnen niet meer tafels vrijgegeven worden dan dat we binnen plaats hebben dus vol=vol. Bel 040-2524632 voor een tafel.
Mailen kan ook op info@pgpe.nl.
De kosten bedragen 22,50 voor volwassenen en 12,50 voor kinderen (exclusief dessert en drank, inclusief midgetgolf)