Prive feesten

Bruiloften, recepties en ceremonie.
Trouwplannen? Kom vrijblijvend eens kijken bij het Paviljoen. We kunnen naast de huwelijksvoltrekking, de gehele dag compleet met avond verzorgen. Van ontvangst met prosecco of champagne, receptie, diner tot aan een spetterende feestavond met dj, band of entertainment.
Alles onder 1 dak (of buiten).
Een unieke locatie, geen zaaltje achteraf maar een sfeervol paviljoen midden in de natuur en makkelijk bereikbaar.
Zelfs de huwelijksnacht doorbrengen bij een goede bed & breakfast (2 minuten loopafstand) (www.slapenopgennep.nl) behoort tot de mogelijkheden.
We vragen in principe geen huur (> 90 personen) en ook het parkeren is gratis (500 plaatsen), dus u betaald alleen voor de consumpties.
De hapjes, buffets en bbq’s komen ook (vers) uit eigen keuken dus kunnen we alles op maat verzorgen. Ook ook een (luxe) 2- of 3 gangen menu of zelfs een walking dinner kunnen we helemaal op uw wensen afstemmen. Natuurlijk kunnen we qua drankjes ook verschillende pakketten aanbieden, geschikt voor ieders budget.
Bekijk hier een volledige impressie van onze mogelijkheden voor bruiloftenVerjaardag, promotie of iets anders te vieren.
Ons team kan prima feestjes handelen, van klein tot groot en van eenvoudig tot zeer uitgebreid. Vanaf 75 personen kan het binnen besloten blijven en bent u vrij om de zaak door ons te laten aanpassen in een feestlocatie met bijvoorbeeld DJ, dansvloer en een hoge tafelopstelling. In de aaneengesloten serre kunnen de gasten uitpuffen van het dansen of gezellig bijkletsen. Uiteraard kunnen we de lekkerste hapjes verzorgen.
Bekijk hieronder de slideshow voor een impressie. Ook op onze buitenfeestlocatie kan er flink gefeest worden, echter harde muziek is hier niet toegestaan.

Familiedag of familiefeest.
Voor een feest of familiedag kunt u ook terecht in het Paviljoen. Hoe u het wilt is geheel aan u. Bijna alles is mogelijk.
Van ontvangst met koffie en huisgemaakte appeltaart tot aan een Brabantse lunch overdag of voor later op de middag een gezellige borrel met BBQ, sharing dinner of buffet. Combineer het eventueel met een potje midgetgolf: De enige sport die jong en oud samen kunnen spelen!!!
Dankzij onze zandbak, speeltuintje en trampoline zullen ook de allerkleinsten zich vermaken. Voor elke familie, klein of groot hebben we wel een passende ruimte of tafel beschikbaar.
Bekijk hieronder de slideshow voor een impressie.

 

 

Voor meer informatie of voor een reservering belt u met 040 252 46 32
of u kunt het contactformulier invullen en wij dan nemen contact met u op.