Prive feesten

Bruiloften, recepties en ceremonie.
Trouwplannen? Kom vrijblijvend eens kijken bij het Paviljoen. We kunnen na de huwelijksvoltrekking  de gehele dag en avond verzorgen.
Van ontvangst met prosecco of champagne, receptie, diner tot aan complete feestavond met dj, band of entertainment. Alles onder 1 dak (of buiten). Zelfs de huwelijksnacht doorbrengen bij een goede bed & breakfast op 2 minuten loopafstand (www.slapenopgennep.nl) behoort tot de mogelijkheden.
We vragen geen huur en ook het parkeren is gratis (500 plaatsen), dus u betaald alleen voor de genoten consumpties.
De hapjes, buffets en bbq’s komen ook (vers) uit eigen keuken dus kunnen we alles op maat volgens uw wensen samenstellen zodat uw dag een onvergetelijke ervaring wordt.
Bekijk hieronder de slideshow voor een impressie.

Verjaardag, promotie of iets anders te vieren.
Ons Paviljoen kan prima feestjes van klein tot groot handelen. Vanaf 75 personen kan het binnen besloten blijven en bent u vrij om de zaak door ons te laten aanpassen in een feestlocatie met bijvoorbeeld DJ, dansvloer en een hoge tafelopstelling. In de aaneengesloten serre kunnen de gasten uitpuffen van het dansen of gezellig bijkletsen.
Bekijk hieronder de slideshow voor een impressie.

Familiedag of familiefeest.
Voor een feest of familiedag kunt u ook terecht in het Paviljoen. Hoe u het wilt is geheel aan u. Bijna alles is mogelijk.
Ontvangst met koffie en huisgemaakte appeltaart, een borrel met gezellige BBQ. Combineer het eventueel met een potje midgetgolf:
De enige sport die jong en oud samen kunnen spelen!!!
Dankzij onze zandbak, speeltuintje en trampoline zullen ook de allerkleinsten zich vermaken. Voor elke familie, klein of groot hebben we wel een passende ruimte of tafel beschikbaar.
Bekijk hieronder de slideshow voor een impressie.

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor meer informatie of voor een reservering belt u met 040 252 46 32
of u kunt het contactformulier invullen en wij dan nemen contact met u op.