Bedrijven

Bedrijfsfeesten, personeelsuitjes, borrels.

De ideale locatie (uitgeroepen tot beste feestlocatie 2016 en 2017 door ‘Licht op Eindhoven’) voor alle zakelijke uitstapjes. Komt u met collega’s of klanten, het maakt voor ons niets uit. Ons personeel past zich direct aan en in onze sfeervolle en gezellige accommodatie voelt iedereen zich direct thuis.
Combineer een luxe Brabantse Lunch eens met een potje minigolf of kom gezellig barbecueën op onze overdekte buitenlocatie.
Ook voor andere activiteiten als workshops, proeverijen, pubquizen, oud Hollandsche Spelen of andere outdooractiviteiten bent u bij ons op het juiste adres. Liever alleen eten en drinken met elkaar, geen probleem. Zowel overdag als ‘s-avonds passen wij ons paviljoen of desnoods het hele terrein aan. U vraagt wij draaien.

Bedrijfsrecepties, jubilarissen. 

Een bedrijfsreceptie bij ons, is echt anders dan u gewend bent, zo midden in de Genneper Parken. Het ruime Paviljoen en het grote terras maken vele wensen mogelijk en zorgen voor een ongecompliceerde sfeer. Minder zakelijk en juist meer informeel. De mogelijkheid om van alles te combineren maakt  van het Paviljoen een ideale locatie voor een afscheid of jubileum. Wij beschikken over een grootbeeld TV, beamer, microfoons en gratis wifi.

Ook in de winter.
Niet alleen in de zomer is het Paviljoen een trekpleister, ook in de winter is er van alles te doen bij Paviljoen Genneper Parken.
Speciaal voor bedrijven organiseren wij themafeesten, winter-BBQ´s, foodmarkets, kerstborrels en nieuwjaarsrecepties.

Bekijk hier onze winterarrangementen

Capaciteit :
Paviljoen van 50 tot 250-300 personen.
Serre aaneengesloten aan Paviljoen, 50-70 personen.
Buiten feestlocatie (van medio april tot eind september) droog, comfortabel en verwarmbaar voor ongeveer 250 tot 300 personen.

Voor meer informatie of voor een reservering belt u met 040 252 46 32
of u kunt het contactformulier invullen en wij dan nemen contact met u op.

Een aantal van onze vaste gasten die jaarlijkse uitjes plannen op onze locatie :
Philips, Signify,  ASML, Gemeente Eindhoven, Rabobank Eindhoven / Veldhoven, De Lage Landen, Fontys, Vitalis, ACE, Summa College,
Catharina ziekenhuis, Maxima Medisch Centrum, DAF, Philips Medical Systems, De Rooi Pannen, Zorgmed, woonbedrijf HHvL, Politie Eindhoven,
TU Eindhoven, De Belastingdienst, GGZE, Brunel, KMWE, Omgevingsdienst ZO Brabant.